Ώρες λειτουργίας: Δευτ.- Σαβ.: 6.00-21.30, Κυρ.: 6.00-20.00

 

TUV hellas iso9001 1TUV hellas iso14001 1

 

 

Τηλέφωνο 2299 0 25 744

4ης γενιάς αρτοποιείο

4th-gen

 

 

Στα τέλη του 1800 ο προπάππους μας Κωνσταντίνος Δαρεμάς ανοίγει ένα παντοπωλείο στο Μαρκόπουλο Αττικής. Ο Γεώργιος και η Σοφία Δαρεμά το 1950 το μετατρέπουν σε φούρνο. Έκτοτε λειτουργεί αδιάλειπτα και παράγει χειροποιήτα αρτοσκευάσματα από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και βιολογικό κρασί παραγωγής μας.

Με σκληρή δουλειά και με αρχές τους την προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα καθώς και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, άρχισαν να κάνουν ευρύτερα γνωστό το αρτοποιείο πέρα από τα όρια της πόλης του Μαρκοπούλου. Σε αυτό συνέτεινε και η παρασκευή μιας ποικιλίας ξεχωριστών προϊόντων με κυριότερο όλων το φημισμένο πλέον μουστοκούλουρο Δαρεμά.

Μετά από περισσότερο από μισό αιώνα λειτουργίας, συνεχίζουμε και πορευόμαστε με τις ίδιες αρχές με τις οποίες μας «μπόλιασαν» οι γονείς μας. Τα μυρωδάτα κουλούρια, το φρέσκο ψωμί, τα υπέροχα τσουρέκια καθώς και μια ποικιλία από διάφορα αρτοποίηματα όπως φρυγανιές, κριτσίνια, παξιμάδια αλλά και διάφορα προϊόντα σφολιάτας βγαίνουν καθημερινά από τον φούρνο μας και συνεχίζουν να γεμίζουν με μυρωδιές όλη την πόλη και με όμορφες μνήμες το σύνολο των ανθρώπων που μέχρι σήμερα μας εμπιστεύονται την διατροφή τους.

Το αρτοποιείο Δαρεμά συνεχίζει να υπάρχει στην κεντρική πλατεία Μαρκοπούλου κάνοντας το ¨ταξίδι¨σε αυτό κάθε φορά μία γευστική εμπειρία.

Οι ιδιόκτητοι αμπελώνες βρίσκονται σε περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, αντιπροσωπευτικές του μεσογείτικου τοπίου.