Ώρες λειτουργίας: Δευτ.- Σαβ.: 6.00-21.30, Κυρ.: 6.00-20.00

 

TUV hellas iso9001 1TUV hellas iso14001 1

 

 

Τηλέφωνο 2299 0 25 744

Που βρίσκεστε (πως μπορούμε να έρθουμε στον αρτοποιείο σας);

Βρισκόμαστε στην κεντρική πλατεία Μαρκοπούλου απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Ιωάννου 

Έχω ένα κατάστημα ντελικατέσεν, πώς μπορώ να προμηθευτώ τα προϊόντα σας;

Επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας στο τηλέφωνο 6907005940.

Που αλλού μπορούμε να προμηθευτούμε τα προϊόντα σας εκτός;

Σε αρκετά παντοπωλεία ανά την Αθήνα (κέντρο), τις γύρω περιοχές της καθώς και στη Νότια και Βόρεια Αττική όπως επίσης και στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στα τηλέφωνα του αρτοποιείου και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε με περισσότερες πληροφορίες

Τα μουστοκούλουρα περιέχουν εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδo;

Τα μουστοκούλουρα καθώς και όλα τα προϊόντα μας στα οποία χρησιμοποιούμε λάδι, περιέχουν μόνο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.   

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να διατηρώ τα προϊόντα σας;

Οι συσκευασίες των προϊόντων μας έχουν επιλεγεί ώστε να διασφαλίζουν τη φρεσκάδα, τη τραγανότητα και τα αρώματα των μπαχαρικών τους. Παρόλα αυτά προτείνουμε, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, τη μεταφορά τους σε μεταλλικό ή γυάλινο σκεύος τα οποία προστατεύουν ακόμα περισσότερο το εσωτερικό τους από την υγρασία.

Ποια η περίοδος διατηρησιμότητας των κουλουριών σας;

Στα κουλούρια που περιέχουν μόνο αγνό παρθένο ελαιόλαδο (μουστοκούλουρα, κρασοκούλουρα) δίνουμε περίοδο διατηρησιμότητας της τάξεως των 3,5 μηνών, ενώ στα υπόλοιπα που περιέχουν γάλα, αυγά, βούτυρο, τυριά (πορτοκαλιού, βανίλιας, βουτύρου, παξιμαδ'ακια βανίλιας, τυροκούλουρα), 2,5 μήνες. Με το πέρας των αντίστοιχων περιόδων δεν σημαίνει ότι παρατηρούνται αλλοιώσεις, αλλά, αναλόγως του τρόπου αποθήκευσης παρατείνεται και η διάρκεια ζωής τους και η φρεσκάδα τους.

Οι ιδιόκτητοι αμπελώνες βρίσκονται σε περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, αντιπροσωπευτικές του μεσογείτικου τοπίου.